Produse

Masini Tuns

Afişare 1 - 16 din 26 (2 pagini)

masina de tuns, lame, pieptene

Lama A2/AC Yoke

rating
200,00RON

Set lama si pieptene A2/AC, lungime tundere 2.5mm, ideal pentru Masina de tuns Liberty Popular Pack si Masina de tuns Star 240v...

masina de tuns, lame, pieptene

Lama A2C/AC Yoke

rating
200,00RON

Set lama si pieptene A2C/AC, lungime tundere 1.2mm, ideal pentru Masina de tuns Liberty Popular Pack si Masina de tuns Star 240v...

masina de tuns

Lama Competition 10

rating
135,00RON

Pieptene cu cutit pentru masinile de tuns Masina de tuns Libretto Popular Pack.Pentru tundere precisa si fina...

masina de tuns, lame, pieptene

Lama Competition 10 Wide

rating
150,00RON

Pieptene cu cutit pentru masinile de tuns Masina de tuns Libretto Popular Pack.Pentru tundere rapida a suprafetelor mari.Distanta intre surubele de fixare 28mm...

masina de tuns, lame, pieptene

Lama Competition 15

rating
135,00RON

Pieptene cu cutit pentru masinile de tuns Masina de tuns Libretto Popular Pack.Pentru tundere rapida a suprafetelor mari.Distanta intre surubele de fixare 28mm...

Lama fina Adagio Magic 5

rating
179,00RON

Cu dinți mai fini pentru o tundere mai apropiată, acest set de lame din oțel inoxidabil cu precizie a fost creat special pentru tunderea fina. Setul cu lame Adagio permite schimbarea cu ușurință a lungimii tăierii și dispune de tehnologia Lister de s..

Lama grosiera Adagio Magic 5

rating
179,00RON

Acest set de lame din oțel inoxidabil cu precizie a fost creat special pentru tunderea rapida. Setul cu lame Adagio permite schimbarea cu ușurință a lungimii tăierii și dispune de tehnologia Lister de schimbare rapidă, astfel încât lamelele pot fi sc..

Masina de tuns animale, acumulator

Masina de tuns Adore cu acumulator

rating
475,00RON

Masina profesionala de tuns cu acumulatori AdoreCaracteristici:-autonomie acumulatori 100 minute;-incarcare rapida in 150 minute;-tundere precisa datorita lamelor de inalta calitate;-lungime taiere ajustabila 0.7-3 mm;-sistem rapid de schimbare lame;..

Masina de tuns animale Allegra cu acumul...

rating
390,00RON

Masina de tuns Allegra este o parte esențială a oricărui kit de îngrijire profesională. Extrem de silentioasa, are un set de lame metalice cu precizie pentru o tundere precisă și detaliată - ideală chiar și pentru calul sau poneiul cel mai temperamen..

Masina de tuns animale Moser 1400 230V

rating
200,00RON

Utilizați aparatul de tuns profesional Moser 1400 pentru a vă tunde perfect câinele. Acesta oferă rezultate optime pentru tunderea câinilor de rase mici și pentru tuns de detaliu la câini de rase mai mari.Aparatul de tuns Moser 1400 oferă putere ..

Masina de tuns animale Moser MAX45 230V

rating
620,00RON

Moser MAX 45 este potrivit pentru tunderea completă a câinilor și pisicilor mari sau pentru tunderea de detaliu a cailor. Motorul puternic de 45 Watt cu două viteze, rezistența aparatului nu este o problemă.Datorită amortizorului special de vibrații..

Masina de tuns animale Moser MAX50 230V

rating
770,00RON

Profesional, puternic și complet silențios: aparatul profesional max50 este un model performant marca Moser și e conceput special pentru tunderea completă a pisicilor și câinilor. Aparatul poate tunde chiar și blana foarte încâlcită și este deo..

Masina de tuns animale Moser Prima acumu...

rating
300,00RON

Fie că este vorba despre față, urechi, labe sau zona genitală, acest trimmer asigură o tundere perfectă pentru pisica sau câinele dumneavoastră. Este realizat în Germania și are o lungime de tăiere de 0,4 mm. Datorită pieptenelui inclus în livr..

Masina de tuns animale Moser REX 230V

rating
340,00RON

Cu un aparat profesional, tunderea animalelor de companie e rapidă, ușoară și mai bună decât cu orice tip de foarfeci! Setul de tăiere din oțel inoxidabil asigură o tundere cu margini perfecte și scurtează optim blana la dimensiunea dorită. Lungi..

Masina de tuns animale Moser REXmini 230...

rating
170,00RON

Aparat de tuns profesional pentru intretinerea blanii moser rex mini, in special in jurul ochilor, urechilor si labe. Profesional si silentios, pentru caini cu urechi sensibile.Caracteristici: -cap profesional din otel inoxidabil slefuit cu dia..

masini de tuns

Masina de tuns Legend

rating
1.596,00RON

Cel mai puternic motor magnetic din aceasta gama: 150 W, viteza de taiere: 2700 rotatii/minut.Este dotata cu un sistem automat de intrerupere in cazul supraincarcarilor, pentru a evita defectiuni la motor.Functioneaza silentios, fara supraincalzire d..

Afişare 1 - 16 din 26 (2 pagini)