Produse

Identificare

Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)

ace, intrumentar veterinar, identificare animale

Ac cu microcip pentru animale de compani...

rating
8,50RON

Microcipurile pentru animale de companie pot fi achizitionate doar de catre MEDICI VETERINARI inscrisi in Registrul de Evidență al Câinilor cu StăpânLa achizitionarea a 100 Ace cu microcip / comanda, primiti GRATUIT un Implantator tip pistol.Este un ..

identificare animale

Aplicator tip pistol reutilizabil

rating
125,49RON

Aplicator tip pistol pentru produsul Ac cu microcip.Produs reutilizabil...

identificare animale

Aplicator tip seringa reutilizabil

rating
9,28RON

Aplicator tip seringa reutilizabil, pentru produsul Ac cu microcip. Produs reutilizabil...

identificare animale, carnete de sanatate

Carnet de sanatate pentru animale de com...

rating
2,10RON

Carnetele de sanatate pot fi achizitionate doar de catre MEDICI VETERINARI inscrisi in Registrul de Evidență al Câinilor cu StăpânInseriate in conformitate cu cerintele Ordinului  Nr. 1 din  7 ianuarie 2014 pentru aprobarea Normelor pr..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor ARE H9 full ISO crotalii electro...

rating
1.630,00RON

Sistemul de citire: ISO FDX-B, ISO HDX, Trovan, PSK 1, ASK 64bitCiteste toate tipurile de transpondere RFID utilizate pentru identificarea animalelor (din crotaliile electronice pentru ovine si caprine, din microcipurile injectabile de animale de com..

Cititor AWR300 WiFi crotalii electronice...

rating
4.200,00RON

Noul AWR300 reprezinta urmatoarea generatie de cititoare RFID tip baston si stabileste noi standarde in ceea ce priveste ergonomia, puterea si functionalitatea. Acesta combina o gama excelenta de citire cu un timp de operare indelungat,..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor Compact Max crotalii electronice...

rating
1.113,00RON

Compact Max este unul dintre cele mai noi modele de cititoare produse de catre Datamars.Este un cititor usor, cu un design elegant, de dimensiuni reduse (incape cu usurinta intr-un buzunar), cu capacitati deosebite de citire,  memorie mare.Carac..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor LID 200 crotalii electronice si ...

rating
560,00RON

Cititor pentru microciprui injectabile, crotalii electronice (produs Trovan LID-200)Capacitate de memorare: 2000 coduriBaterie reincarcabilaInterfata: USB (comunicare PC)Distanta de citire: 5-10 cmFrecventa 134.2 kHzPentru transpondere FDX-B, Avid, D..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor MiniMax II microcipuri

rating
560,00RON

MINI MAX II cititor de microcipuri, portabil, de buzunar, perfect pentru oricine trebuie să verifice microcipurile FDX-B / ISO compatibile animalele de companie. Este la îndemână,  ușor de utilizat. Pur şi simplu apăsați butonul roșu și scanați ..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor OmniMax crotalii electronice si ...

rating
1.885,00RON

Cel mai nou cititor portabil de la Datamars, cu capacitati de citire deosebite (distanta mare, o gama mare de tipuri de transpondere, memorie foarte mare)Omni Max are un sistem inovator al dispozitiei antenei, asigurand o distanta optima de citire.&n..

Cititor SRS2 tip baston crotalii electro...

rating
6.900,00RON

Pastrati evidenta animalelor cu ajutorul cititorul tip baston de identificare electronica SRS2 (EID) usor de utilizat, proiectat ergonomic.Potrivit pentru ovine si caprine, SRS2 dispune de un ecran mare, foarte usor de citit.Tehnologia wireless Bluet..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor TracKing 1 crotalii electronice ...

rating
1.767,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de ovine/cap..

Cititor TracKing 1 cu BlueTooth crotalii...

rating
2.185,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de o..

cititor microcipuri

Cititor Xtend Max crotalii electronice s...

rating
2.400,00RON

XTEND MAX este un scaner portabil, universal, folosit pentru scanarea microcipurilor animalelor de companie. Citeste toate microcipurile disponibile pe piață: ISO FDX-B, FDX-A / FECAVA, criptate Avid și Trovan. Este ideal pentru scanarea animalelor..

identificare animale, crotalii

Crotalie personalizata vizuala Flexa Mic...

rating
0,80RON

Crotalie vizuala personalizata, diverse culori, pentru managementul intern al animalelor.Recomandata pentru ovine, caprine, suine sau animale de companie.O crotalie este formata din 2 parti (o parte mama si o parte tata), pentru o ureche.Dimensiuni:&..

identificare animale, crotalii

Crotalie vizuala Flexa Micra + Micra var...

rating
0,50RON

Crotalie vizuala, diverse culori, pentru managementul intern al animalelor. Poate fi inscriptionata cu ajutorul unui marker pemanent.Recomandata pentru ovine, caprine, suine sau animale de companie.O crotalie este formata din 2 parti (o parte mama si..

Afişare 1 - 16 din 17 (2 pagini)