Produse

Protectie

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Costum de protectie pentru instruirea ca...

rating
7.090,00RON

Un costum de protecție complet conceput pentru a vă proteja personal împotriva câinilor agresivi sau pentru instruirea câinilor de serviciu.>> Protectie completa a corpului>> Greutate medie 6 kg>> Balans reglabilAm actualizat design..

Manusi de protectie anti-muscat BiteMast...

rating
540,00RON

Conceput pentru protecția mâinii și brațului inferior, aceste manusi includ un strat captusit care se extinde pe spatele mâinii pentru o protecție suplimentară.Scut peste mânăDexteritate maximăGhidaj pentru placă de traumă pentru protecție la strivir..

Manusi de protectie Antirabie

rating
740,00RON

Concepute pentru maximă dexteritate, aceste mănuși confortabile oferă protecție mâinii și degetelor împotriva pătrunderii prin dinți, taloane și gheare.Mana este căptușit cu pâslă KevlarRezistenta la taieturi și ignifugProtecție ridicată împotriva pe..

nou
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale -Manusi protectie pentru manipulare anima...

Manusi protectie pentru manipulare anima...

rating
650,00RON

O pereche de mănuși care oferă o rezistență ridicată la penetrare, fără compromisuri asupra confortului sau a dexterității. Un element esențial pentru toți lucrătorii cu animale mici, exotice și animale sălbatice. Piei Elk, căptușite cu pâslă de Kev..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)