Produse

Aparatura Veterinara

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

aparatura veterinara, detectoare

Detector gestatie canide

rating
1.745,29RON

O solutie moderna si economica pentru a detecta din timp daca animalul este gestant.Principiul de functionare este bazat pe ultrasunete, prin detectia lichidului amniotic din uter. Sonda (uz extern) emita un fascicul de ultrasunete si se intoarce apo..

aparatura veterinara, detectoare

Detector ovulatie canide

rating
1.700,00RON

Determina momentul optim pentru realizarea inseminarii.Prin folosirea unei tehnologii de ultim moment este posibila determinarea cu mare precizie a momentului din perioada din ciclu cand apare ovulatia.Este un instrument de mici dimensiuni, ergonomic..

aparatura veterinara, ecograf

Ecograf portabil Animal Profi 2 (2 sonde...

rating
0,00RON

Ecograf portabil, ideal pentru medicii veterinari care lucrează atat in ferme cat si in clinici/spitale veterinare.Pentru a rezista conditiilor grele din teren, carcasa echipamentului este din aluminiu de duritate speciala, de calitate inaltaNivel de..

nou
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale -Ecograf veterinar portabil SonoFarm mini

Ecograf veterinar portabil SonoFarm mini

rating
0,00RON

Dacă sunteți un crescător modern și doriți să fiți independenți în gestionarea animalelor dvs., apreciați confortul muncii și aveți grijă de siguranță, atunci SonoFarm mini este un dispozitiv conceput pentru dumneavoastră.Gestionează-ți eficient anim..

Termometru veterinar digital 2

rating
114,00RON

Termometru veterinar digital 2.Masoara intre 32-44 grade cu o precizie de +/- 0.1.Se opreste automat dupa 15 secunde...

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)