Produse

Aparatura Veterinara

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

aparatura veterinara, detectoare

Detector receptivitate sexuala vaci si i...

rating
1.749,00RON

Determina momentul optim pentru realizarea inseminarii.Prin folosirea unei tehnologii de ultim moment este posibila determinarea cu mare precizie a momentului din perioada din ciclu cand apare ovulatia.Dispozitivul "Estrous Detector" monitorizeaza sc..

aparatura veterinara, ecograf

Ecograf portabil Draminski Animal Profi ...

rating
0,00RON

Ecograf portabil, ideal pentru medicii veterinari care lucrează atat in ferme cat si in clinici/spitale veterinare.Pentru a rezista conditiilor grele din teren, carcasa echipamentului este din aluminiu de duritate speciala, de calitate inaltaNivel de..

Ecograf veterinar portabil Draminski iSc...

rating
0,00RON

Modelul descris mai jos este un ecograf usor, de mici dimensiuni, durabil, cu autonomie mare si calitate deosebita a imaginii – calitati cu care producatorul Draminski a obisnuit atat veterinarii din fermele de animale cat si pe cei din cabinete/c..

Ecograf veterinar portabil Draminski Son...

rating
0,00RON

Dacă sunteți un crescător modern și doriți să fiți independenți în gestionarea animalelor dvs., apreciați confortul muncii și aveți grijă de siguranță, atunci SonoFarm mini este un dispozitiv conceput pentru dumneavoastră.Gestionează-ți eficient anim..

Stetoscop - 40 cm

rating
276,00RON

Tubulatura dublaCalitate germana40 cm (sau varianta 80 cm)Livrat in cutie speciala (cu locas pentru produs si accesorii)Culori diferite (ex.: albastru. negru)..

Termometru veterinar digital 2

rating
114,00RON

Termometru veterinar digital 2.Masoara intre 32-44 grade cu o precizie de +/- 0.1.Se opreste automat dupa 15 secunde...

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)