Produse

Cititoare Microcipuri/(RFID)

Cititoarele de microcipuri electronice (transpondere RFID) sunt utilizate pentru identificarea codului din crotaliile electronice (identificare ovine, caprine) sau microcipurile implantabile (identificare cai, animale companie).

In functie de caracteristici (ex.: tip transponder citit, capacitate memorie, rezistenta la factorii de mediu, mod de transfer date, informatii disponibile, pachetul de accesorii etc), gama de cititoare este complexa, adaptata fiecarei cerinte.

Recomandam, in cazul fermierilor (ovine/caprine) sa alegeti un cititor cu o capacitate de memorare suficienta, protejat la apa/praf, eventual cu capacitate de a elimina citirile duplicat.

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)

identificare animale

Antena Externa GES3S

rating
807,00RON

 Se utilizeaza cu cititorul GES3S pentru extinderea distantei de citireButon de actionare pe manerCuplare la cititorul GES3S prin intermediul mufei speciale...

identificare animale, cititoare microcipuri, cititoare coduri de bara, RFID

Cititor APR500BC crotalii electronice, m...

rating
7.900,00RON

Este un cititor extrem de performant, usor de utilizat, beneficiaza de protectie pentru folosirea in conditii grele de lucru si are un design care permite o foarte buna manevrabilitate.APR 500 BC este capabil sa citeasca transponderele electroni..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor ARE H9 full ISO crotalii electro...

rating
1.630,00RON

Sistemul de citire: ISO FDX-B, ISO HDX, Trovan, PSK 1, ASK 64bitCiteste toate tipurile de transpondere RFID utilizate pentru identificarea animalelor (din crotaliile electronice pentru ovine si caprine, din microcipurile injectabile de animale de com..

Cititor AWR300 WiFi crotalii electronice...

rating
4.200,00RON

Noul AWR300 reprezinta urmatoarea generatie de cititoare RFID tip baston si stabileste noi standarde in ceea ce priveste ergonomia, puterea si functionalitatea. Acesta combina o gama excelenta de citire cu un timp de operare indelungat,..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor Compact Max crotalii electronice...

rating
1.113,00RON

Compact Max este unul dintre cele mai noi modele de cititoare produse de catre Datamars.Este un cititor usor, cu un design elegant, de dimensiuni reduse (incape cu usurinta intr-un buzunar), cu capacitati deosebite de citire,  memorie mare.Carac..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor GES3S crotalii electronice si mi...

rating
5.252,00RON

Caracteristici:Citeste transpondere/microcipuri HDF/FDX-B (nu se utilizeaza pentru microcipuri cu 10 digiti)Memorie: pe card SD (nevolatila), de pana la 1.000.000 de ID-uriComunicare date prin Bluetooth, USBAcumulatori Li-Ion Protectie apa/praf:..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor LID 200 crotalii electronice si ...

rating
560,00RON

Cititor pentru microciprui injectabile, crotalii electronice (produs Trovan LID-200)Capacitate de memorare: 2000 coduriBaterie reincarcabilaInterfata: USB (comunicare PC)Distanta de citire: 5-10 cmFrecventa 134.2 kHzPentru transpondere FDX-B, Avid, D..

Cititor microcipuri si coduri de bare Ag...

rating
7.900,00RON

Noul cititor portabil RFID APR600 ISO11784/11785 stabileste un nou standard pentru colectarea datelor mobile si conectivitate cu USB, Bluetooth si WLAN. Cu un afisaj color mare, o tastatura alfanumerica si o carcasa ergonomica, dar robusta, este inst..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor MiniMax II microcipuri

rating
560,00RON

MINI MAX II cititor de microcipuri, portabil, de buzunar, perfect pentru oricine trebuie să verifice microcipurile FDX-B / ISO compatibile animalele de companie. Este la îndemână,  ușor de utilizat. Pur şi simplu apăsați butonul roșu și scanați ..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor OmniMax crotalii electronice si ...

rating
1.885,00RON

Cel mai nou cititor portabil de la Datamars, cu capacitati de citire deosebite (distanta mare, o gama mare de tipuri de transpondere, memorie foarte mare)Omni Max are un sistem inovator al dispozitiei antenei, asigurand o distanta optima de citire.&n..

Cititor SRS2 tip baston crotalii electro...

rating
6.900,00RON

Pastrati evidenta animalelor cu ajutorul cititorul tip baston de identificare electronica SRS2 (EID) usor de utilizat, proiectat ergonomic.Potrivit pentru ovine si caprine, SRS2 dispune de un ecran mare, foarte usor de citit.Tehnologia wireless Bluet..

cititor crotalii

Cititor stationar XRP2

rating
7.140,00RON

XRP2 citeste, cu ajutorul antenei(nu este inclusa), crotaliile electronice tip HDX si FDX-B, pe masura ce animalele intra pe alee sau pe jgheab. Designul sau robust il face ideal pentru instalarea permanenta sau temporara in majoritatea sistemelor de..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor TracKing 1 crotalii electronice ...

rating
1.767,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de ovine/cap..

Cititor TracKing 1 cu BlueTooth crotalii...

rating
2.185,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de o..

cititor microcipuri

Cititor Xtend Max crotalii electronice s...

rating
2.400,00RON

XTEND MAX este un scaner portabil, universal, folosit pentru scanarea microcipurilor animalelor de companie. Citeste toate microcipurile disponibile pe piață: ISO FDX-B, FDX-A / FECAVA, criptate Avid și Trovan. Este ideal pentru scanarea animalelor..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)