Produse

Identificare

Identificarea oficiala a ovinelor si caprinelor, pe teritoriul Romaniei, presupune crotalierea animalelor cu 2 crotalii:

  1. crotalie vizuala (numarul de identificare al animalului si restul informatiilor sunt gravate Laser, conform cerintelor legislative

  2. crotalie electronica (RFID)  - numarul de identificare al animalului este codificat electronic in dispozitivul (transponder/microcip) aflat in interiorul crotaliei.

 

Crotalia electronica poate fi citita cu un cititor de crotalii electronice.

Crotaliile pierdute/deteriorate vor avea culoare ROSIE si se numesc crotalii DUPLICAT. 

Afişare 1 - 16 din 24 (2 pagini)

identificare animale

Antena Externa GES3S

rating
885,00RON

 Se utilizeaza cu cititorul GES3S pentru extinderea distantei de citireButon de actionare pe manerCuplare la cititorul GES3S prin intermediul mufei speciale...

identificare animale, cititoare microcipuri, cititoare coduri de bara, RFID

Cititor APR500BC crotalii electronice, m...

rating
7.900,00RON

Este un cititor extrem de performant, usor de utilizat, beneficiaza de protectie pentru folosirea in conditii grele de lucru si are un design care permite o foarte buna manevrabilitate.APR 500 BC este capabil sa citeasca transponderele electroni..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor ARE H9 full ISO crotalii electro...

rating
1.630,00RON

Sistemul de citire: ISO FDX-B, ISO HDX, Trovan, PSK 1, ASK 64bitCiteste toate tipurile de transpondere RFID utilizate pentru identificarea animalelor (din crotaliile electronice pentru ovine si caprine, din microcipurile injectabile de animale de com..

Cititor AWR300 WiFi crotalii electronice...

rating
6.900,00RON

Noul AWR300 reprezinta urmatoarea generatie de cititoare RFID tip baston si stabileste noi standarde in ceea ce priveste ergonomia, puterea si functionalitatea. Acesta combina o gama excelenta de citire cu un timp de operare indelungat,..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor GES3S crotalii electronice si mi...

rating
5.760,00RON

Caracteristici:Citeste transpondere/microcipuri HDF/FDX-B (nu se utilizeaza pentru microcipuri cu 10 digiti)Memorie: pe card SD (nevolatila), de pana la 1.000.000 de ID-uriComunicare date prin Bluetooth, USBAcumulatori Li-Ion Protectie apa/praf:..

Cititor SRS2 tip baston crotalii electro...

rating
6.900,00RON

Pastrati evidenta animalelor cu ajutorul cititorul tip baston de identificare electronica SRS2 (EID) usor de utilizat, proiectat ergonomic.Potrivit pentru ovine si caprine, SRS2 dispune de un ecran mare, foarte usor de citit.Tehnologia wireless Bluet..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor TracKing 1 crotalii electronice ...

rating
1.940,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de ovine/cap..

Cititor TracKing 1 cu BlueTooth crotalii...

rating
2.940,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de o..

identificare animale, crotalii, aplicare crotalii

Cleste aplicator crotalii clip

rating
121,00RON

Cleste aplicator crotalii clip, pentru aplicarea crotaliilor Kit Flx RFID E-clip+clip G Ovine...

identificare animale, cleste crestare

Cleste crestare ureche placat cu nichel

rating
64,00RON

Cleste crestare ureche placat, otel placat cu nichel, crestare foarte curata si vizibil, disponibil în 5 versiuni, permite sa se faca o crestatura definitivă a locatiei în ureche...

identificare animale, cleste, crotalii, aplicare crotalii

Cleste metalic universal Unifix pentru c...

rating
145,00RON

Cleste aplicator crotalie, din metal model universal.Este un cleste foarte rezistent, universal (atat pentru crotaliile de bovine cat si pentru cele de ovine si suine).Bentley Farm asigura si pin suplimentar, de schimb...

Cleste tatuare 1 rand 7 caractere

rating
412,00RON

Cleste tatuaj ce permite ca tatuajul sa fie efectuat mult mai usor si mult mai precis...

identificare animale, coliere

Colier plastic pentru oi

rating
11,00RON

Colier plastic pentru oi..

identificare animale, creoiane

Creion marcare Raidex

rating
6,00RON

Creion pentru marcarea animalelor pe baza de ceara si ulei de parafina. Pigmentii de inalta calitate asigura o buna coloratie. Rezistent la temperaturi extreme si la razele soarelui. Ingrediente non-toxice pentru om sau animale.Creionul pentru m..

identificare animale, kituri

Kit crotalie electronica RFID + vizuala ...

rating
5,20RON

Kit crotalii electronice si vizuale pentru caprine, albe, programate si inscriptionate laser conform cerintelor legale din Romania, pentru identificare oficiala a caprinelor.O crotalie este formata din 2 perechi (1 pereche vizuala si 1 pereche electr..

identificare animale, kituri

Kit crotalie electronica RFID + vizuala ...

rating
5,20RON

Kit crotalii electronice si vizuale pentru ovine, galbene, programate si inscriptionate laser conform cerintelor legale din Romania, pentru identificare oficiala a ovinelor.O crotalie este formata din 2 perechi (1 pereche vizuala si 1 pereche electro..

Afişare 1 - 16 din 24 (2 pagini)