Produse

Crotalii Management Intern

Pentru controlul intern al efectivelor de animale (managament intern), va punem la dispozitie mai multe solutii, precum:

  1. crotalii neinscripotionate , de diverse culori (pe  care se pot scrie informatii cun un marker special)
  2. crotalii gravate Laser cu infomatii personalizate (aceste informatii sunt limitate de dimensiunea crotaliei si pot fi stabilite impreuna cu persolanul tehnic la firmei noastre)
  3. crotalii cu caracteristici particulare (de exemplu crotalii genomice)
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

identificare animale, crotalii

Crotalie personalizata vizuala Flexa Mic...

rating
0,80RON

Crotalie vizuala personalizata, diverse culori, pentru managementul intern al animalelor.Recomandata pentru ovine, caprine, suine sau animale de companie.O crotalie este formata din 2 parti (o parte mama si o parte tata), pentru o ureche.Dimensiuni:&..

identificare animale, crotalii

Crotalie vizuala Flexa Button + Button v...

rating
0,56RON

Crotalie vizuala, pentru managementul intern al animalelor. Poate fi inscriptionata cu ajutorul unui marker pemanent.Recomandata pentru ovine, caprine, suine sau animale de companie.O crotalie este formata din 2 parti (o parte mama si o parte tata), ..

identificare animale, crotalii

Crotalie vizuala Flexa Micra + Micra var...

rating
0,50RON

Crotalie vizuala, diverse culori, pentru managementul intern al animalelor. Poate fi inscriptionata cu ajutorul unui marker pemanent.Recomandata pentru ovine, caprine, suine sau animale de companie.O crotalie este formata din 2 parti (o parte mama si..

identificare animale, crotalii, crotalii genomice

Crotalii genomice M16/G

rating
13,50RON

Crotalia genomica este utilizata pentru prelevarea de probe biologice in momentul crotalierii, in vederea analizelor de laborator...

Marker negru varf subtire

rating
15,00RON

Marker negru varf subtire,  pentru inscriptionare crotalii pentru managment intern sau coliere la bovine si ovine.Rezista la contactul cu solutiile organice, bazice sau acide...

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)