Produse

Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Gardurile electrice si generatoare de impulsuri electrice Koltec
Gardurile electrice si generatoare de impulsuri electrice Koltec

Koltec PG100 este un generator de impulsuri pentru gard electric, de dimensiuni mici, care poate fi alimentat atat de la o baterie de 12V cat si de la reteua electrica. Seria PG dispune de protectie baterie (impiedica descarcarea acesteia sub 10,5V), de asemenea ledul aparatului va indica starea bateriei (verde-baterie ok, rosu-baterie descarcata).

Citeste detalii...
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Porti Electrice pentru Sisteme de Garduri Electrice
Porti Electrice pentru Sisteme de Garduri Electrice
Un sistem de garduri electrice este un avantaj serios daca ne gasim in postura de a trebui sa ingradim o suprafata mare, in special in cazul unei ferme de animale, daca vrem sa tinem la distanta pradatorii, dar si sa mentinem in interiorul fermei propriile animale. La atingerea gardului electric, animalul va fi electrocutat usor, fara a fi insa ranit serios.
Citeste detalii...
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Garduri electrice - generatoare de impulsuri electrice
Garduri electrice - generatoare de impulsuri electrice
Gardurile electrice s-au dovedit, de-a lungul timpului, a fi una dintre cele mai eficiente, din toate punctele de vedere, metode de ingradire a fermelor in care se cresc animale, pentru ca acestea sa nu depaseasca perimetrul impus de catre acestea.
Citeste detalii...
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Crotaliile de animale si importanta lor
Crotaliile de animale si importanta lor
Crotaliile animale sunt dispozitive de specialitate care ajuta la identificare animalelor din cadrul fermelor. De ce sunt ele necesare ? Trecand peste problema legala, si anume ca acestea au devenit, odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, obligatorii, crotaliile animale ne fac munca mult mai usoara. Vazute din perspectiva unui fermier, acestea sunt imperios necesare.
Citeste detalii...
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Cabinetele veterinare - echipamente necesare
Cabinetele veterinare - echipamente necesare
La deschiderea unui cabinet medical veterinar trebuiesc indeplinite o multitudine de conditii. Fiind insa la inceputul drumului, majoritatea absolventilor unei facultati de medicina veterinara tind sa se concentreze mai degraba la aspectele legale ale acestui tip de afacere si nu se gandesc neaparat la partea materiala care va trebui luata in considerare.
Citeste detalii...
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Identificarea oficiala a animalelor - ce presupune aceasta ?
Identificarea oficiala a animalelor - ce presupune aceasta ?
De foarte multe ori tindem sa trecem cu vederea unele aspecte pe care le presupune detinerea de animale, fie ca sunt animale domestice sau animale de companie, este faptul ca trebuie sa ne ingrijim de aspecte legale care mai de care mai ambigue. De la carnetele de sanatate, la pasapoartele animalelor si pana la identificarea oficiala a animalelor cu ajutorul microcipurilor si crotaliilor, toate aceste aspecte trebuiesc luate in serios si trebuie sa ne asiguram ca procedam in mod legal.
Citeste detalii...
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Intretinerea unei ferme de animale - cum ne asiguram de calitatea echipamentelor folosite ?
Intretinerea unei ferme de animale - cum ne asiguram de calitatea echipamentelor folosite ?
Fermele de animale din Romania au aparut in numar foarte mare dupa intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana, ca urmare a finantarii acestora prin fonduri europene, insa este foarte important sa luam in considerare faptul ca aceste ferme trebuie sa respecte un numar destul de mare de cerinte legale si nu numai, la care foarte putini dintre intreprinzatorii care au ales sa urmeze aceasta cale s-au gandit de la inceput.
Citeste detalii...
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Identificarea oficiala a animalelor in Romania
Identificarea oficiala a animalelor in Romania
In tara noastra, piata dispozitivelor de identificare oficiala a animalelor este una foarte greu de evaluat, dat fiind faptul ca identificarea oficiala a animalelor si achizitionarea acestor dispozitive a devenit obligatorie pentru proprietarii de animale cu foarte putin timp in urma; comparativ cu felul in care se desfasurau lucrurile in trecut pentru proprietarii de ferme de animale - prin urmare aceasta problema a devenit din ce in ce mai presanta in contextul actual.
Citeste detalii...
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Accesoriile veterinare si importanta lor intr-un cabinet veterinar
Accesoriile veterinare si importanta lor intr-un cabinet veterinar
Echipamentele veterinare de calitate sunt foarte greu de gasit pe piata din Romania, iar atunci cand le gasim este foarte greu sa gasim aceste tipuri de produse la un pret care sa nu fie exagerat, sa nu ne puna in situatia neplacuta de a avea nevoie de fonduri suplimentare pentru cabinetul nostru veterinar si sa ne indeplineasca toate cerintele in privinta calitatii si a fiabilitatii.
Citeste detalii...
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale - Gardurile electrice si detaliile ce tin de acestea
Gardurile electrice si detaliile ce tin de acestea
Cand ne gandim la un gard electric ne gandim pur si simplu la o metoda eficienta de a tine animalele noastre din cadrul fermelor in siguranta, prin faptul ca un gard electric constituie o bariera fizica, dar si o bariera psihologica. Un animal care se va apropia o singura data de un astfel de gard electric si va vedea ca il poate rani va sta mereu departe de acesta si va transmite comportamentul sau si restul animalelor care il inconjoara - de aici aspectul de bariera psihologica.
Citeste detalii...
Afişare 1 - 10 din 51 (6 pagini)