Produse

Management

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Monitorizare functionare gard electric

rating
1.450,00RON

Luda.Fence este un aparat de monitorizare care afișează nivelul de tensiune al gardului dvs. electric chiar pe telefon și vă avertizează dacă tensiunea scade brusc. Luda.Fence poate fi utilizat în orice locație cu acoperire GSM.Folosind telefonul, pu..

garduri electrice, management garduri electrice, comutatoare

Comutator tensiune gard electric Koltec

rating
39,00RON

Intrerupator cu 4 pozitii pentru pornirea, oprirea si comutarea intre 2 garduri electrice. Foarte comod, poate fi folosit cu toate aparatele generatoare de impulsuri pentru gard electric. Ideal pentru folsirea a doua garduri electrice cone..

garduri electrice, accesorii garduri electrice

Telecomanda / descoperitor defectiuni Sp...

rating
942,00RON

Functioneaza  NUMAI impreuna cu generatoarele de impulsuri cu indicativul „i” (= inteligent)3 echipamente intr-unul singur:- telecomanda pentru a porni/opri generatorul de impulsuri;- detector de defectiuni;- volt-metru.Are buton de pornire/opri..

garduri electrice, accesorii garduri electrice

Tester curent gard electric Koltec

rating
85,00RON

Permite o verificare aproximativa a tensiunii, cu citiri intre 500 volti si 7000 volti din 1000 in 1000 de volti. Citire usoara a valorilor (semnale luminoase in dreptul tensunii), nu necesita baterie...

garduri electrice

Avertizor luminos func. gard electric Sp...

rating
99,00RON

Lumineaza intermitent numai in momentul in care gardul electric nu functioneaza sau tensiunea este prea mica.Poate fi vazut de la circa 1,5 km, este robust, protejat la apa.Bateria are o durata de viata de circa 5 ani in stand-by sau 2 saptamani la i..

garduri electrice, management garduri electrice

Clema de linie regim greu

rating
70,00RON

Creeaza o conexiune eficienta intre fire electrice, proiectat in forma de gheara pentru a permite conectarea multipla de fire. Galvanizat pentru rezistenta superioara la rugina.Cutie de 20 bucati...

garduri electrice, management garduri electrice, comutatoare

Comutator de separare regim greu rosu

rating
48,50RON

Usor de instalat, comutatorii de separare ajuta la operatiunile de mentenanta si localizarea scurt-circuitelor prin conectarea si deconectarea de la generatorul de impulsuri a unei portiuni din gard.Conector din otel inoxidabil, tratat UV pentru o du..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)