Produse

Identificare

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

identificare animale, cititoare microcipuri, cititoare coduri de bara, RFID

Cititor APR500BC crotalii electronice, m...

rating
7.900,00RON

Este un cititor extrem de performant, usor de utilizat, beneficiaza de protectie pentru folosirea in conditii grele de lucru si are un design care permite o foarte buna manevrabilitate.APR 500 BC este capabil sa citeasca transponderele electroni..

identificare animale, cleste, crotalii, aplicare crotalii

Cleste metalic universal Unifix pentru c...

rating
132,00RON

Cleste aplicator crotalie, din metal model universal.Este un cleste foarte rezistent, universal (atat pentru crotaliile de bovine cat si pentru cele de ovine si suine), cu dorn de schimb inclus.Bentley Farm asigura si pin suplimentar, de schimb...

identificare animale, creoiane

Creion marcare Raidex

rating
6,00RON

Creion pentru marcarea animalelor pe baza de ceara si ulei de parafina. Pigmentii de inalta calitate asigura o buna coloratie. Rezistent la temperaturi extreme si la razele soarelui. Ingrediente non-toxice pentru om sau animale.Creionul pentru m..

identificare animale, crotalii, crotalii genomice

Crotalii genomice M16/G

rating
13,50RON

Crotalia genomica este utilizata pentru prelevarea de probe biologice in momentul crotalierii, in vederea analizelor de laborator...

identificare animale, kituri

Kit Crotalii vizuale varf metalic pentru...

rating
3,09RON

Crotalii vizuale pentru bovine, galbene, inscriptionate laser conform cerintelor legale din Romania, pentru identificare oficiala a bovinelor.Un kit este format din 2 perechi de crotalii (2 parti mama si 2 parti tata), pentru ambele urechi.Dimensiuni..

Kit Crotalii vizuale varf metalic pentru...

rating
3,81RON

Crotalii vizuale pentru bovine, galbene, inscriptionate laser conform cerintelor legale din Romania, pentru identificare oficiala a bovinelor.Un kit este format din 2 perechi de crotalii (2 parti mama si 2 parti tata), pentru ambele urechi.Dimens..

Litera 7mm pentru cleste tatuare

rating
15,95RON

Litere 7mm pentru cleste tatuare...

Marker negru varf subtire

rating
15,00RON

Marker negru varf subtire,  pentru inscriptionare crotalii pentru managment intern sau coliere la bovine si ovine.Rezista la contactul cu solutiile organice, bazice sau acide...

Placuta goala pentru cleste tatuare 7mm

rating
6,15RON

Placuta goala pentru cleste tatuare 7mm...

Set numere 7mm 0-9 pentru cleste tatuare

rating
136,70RON

Set numere 7mm, 0-9 pentru cleste tatuare...

Tus tatuare 600g

rating
85,00RON

Tus tatuare 600g, gata pentru utilizare...

identificare animale, spray

Vopsea spray multiline 500 ml

rating
25,00RON

Vopsea spray multiline 500 ml.Vopseaua se utilizeaza pentru a marca prin culoare animalele din ferma dumneavoastra, in cazul efectuarii unor tratamente, operatiunilor comerciale (vanzare), cantarire, etc.Vopseaua rezista (in functie de conditii, mode..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)