Produse

Identificare

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

identificare animale, cititoare microcipuri, cititoare coduri de bara, RFID

Cititor APR500BC crotalii electronice, m...

rating
8.350,00RON

Este un cititor extrem de performant, usor de utilizat, beneficiaza de protectie pentru folosirea in conditii grele de lucru si are un design care permite o foarte buna manevrabilitate.APR 500 BC este capabil sa citeasca transponderele electroni..

identificare animale, cleste, crotalii, aplicare crotalii

Cleste metalic universal Unifix pentru c...

rating
120,00RON

Cleste aplicator crotalie, din metal model universal.Este un cleste foarte rezistent, universal (atat pentru crotaliile de bovine cat si pentru cele de ovine si suine), cu dorn de schimb inclus.Bentley Farm asigura si pin suplimentar, de schimb...

identificare animale, creoiane

Creion marcare Raidex

rating
6,20RON

Creion pentru marcarea animalelor pe baza de ceara si ulei de parafina. Pigmentii de inalta calitate asigura o buna coloratie. Rezistent la temperaturi extreme si la razele soarelui. Ingrediente non-toxice pentru om sau animale.Creionul pentru m..

identificare animale, kituri

Kit Crotalii vizuale varf metalic pentru...

rating
3,00RON

Crotalii vizuale pentru bovine, galbene, inscriptionate laser conform cerintelor legale din Romania, pentru identificare oficiala a bovinelor.Un kit este format din 2 perechi de crotalii (2 parti mama si 2 parti tata), pentru ambele urechi.Dimensiuni..

identificare animale, markere

Marker negru varf subtire

rating
18,55RON

Marker negru varf subtire,  pentru inscriptionare crotalii pentru managment intern sau coliere la bovine si ovine.Rezista la contactul cu solutiile organice, bazice sau acide...

identificare animale, spray

Vopsea spray multiline 500 ml

rating
20,58RON

Vopsea spray multiline 500 ml.Vopseaua se utilizeaza pentru a marca prin culoare animalele din ferma dumneavoastra, in cazul efectuarii unor tratamente, operatiunilor comerciale (vanzare), cantarire, etc.Vopseaua rezista (in functie de conditii, mode..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)