Produse

Identificare

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor ARE H9 full ISO crotalii electro...

rating
1.630,00RON

Sistemul de citire: ISO FDX-B, ISO HDX, Trovan, PSK 1, ASK 64bitCiteste toate tipurile de transpondere RFID utilizate pentru identificarea animalelor (din crotaliile electronice pentru ovine si caprine, din microcipurile injectabile de animale de com..

Cititor AWR300 WiFi crotalii electronice...

rating
4.200,00RON

Noul AWR300 reprezinta urmatoarea generatie de cititoare RFID tip baston si stabileste noi standarde in ceea ce priveste ergonomia, puterea si functionalitatea. Acesta combina o gama excelenta de citire cu un timp de operare indelungat,..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor Compact Max crotalii electronice...

rating
1.113,00RON

Compact Max este unul dintre cele mai noi modele de cititoare produse de catre Datamars.Este un cititor usor, cu un design elegant, de dimensiuni reduse (incape cu usurinta intr-un buzunar), cu capacitati deosebite de citire,  memorie mare.Carac..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor GES3S crotalii electronice si mi...

rating
5.252,00RON

Caracteristici:Citeste transpondere/microcipuri HDF/FDX-B (nu se utilizeaza pentru microcipuri cu 10 digiti)Memorie: pe card SD (nevolatila), de pana la 1.000.000 de ID-uriComunicare date prin Bluetooth, USBAcumulatori Li-Ion Protectie apa/praf:..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor MiniMax II microcipuri

rating
560,00RON

MINI MAX II cititor de microcipuri, portabil, de buzunar, perfect pentru oricine trebuie să verifice microcipurile FDX-B / ISO compatibile animalele de companie. Este la îndemână,  ușor de utilizat. Pur şi simplu apăsați butonul roșu și scanați ..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor OmniMax crotalii electronice si ...

rating
1.885,00RON

Cel mai nou cititor portabil de la Datamars, cu capacitati de citire deosebite (distanta mare, o gama mare de tipuri de transpondere, memorie foarte mare)Omni Max are un sistem inovator al dispozitiei antenei, asigurand o distanta optima de citire.&n..

Cititor SRS2 tip baston crotalii electro...

rating
6.900,00RON

Pastrati evidenta animalelor cu ajutorul cititorul tip baston de identificare electronica SRS2 (EID) usor de utilizat, proiectat ergonomic.Potrivit pentru ovine si caprine, SRS2 dispune de un ecran mare, foarte usor de citit.Tehnologia wireless Bluet..

identificare animale, cititoare microcipuri, RFID

Cititor TracKing 1 crotalii electronice ...

rating
1.767,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de ovine/cap..

Cititor TracKing 1 cu BlueTooth crotalii...

rating
2.185,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de o..

vaccinare, seringi, cilindre

Seringa cu microcip pentru animale de co...

rating
10,40RON

Microcipurile pentru animale de companie pot fi achizitionate doar de catre MEDICI VETERINARI inscrisi in Registrul de Evidență al Câinilor cu StăpânSeringa cu microcip este un microcip miniatură, încapsulat în sticlă biocompatibilă, fiind destinat i..

vaccinare, seringi, cilindre

Seringa cu microcip pentru ecvidee(cai)

rating
10,40RON

Seringa cu microcip este un microcip miniatura, incapsulat in sticla biocompatibila, fiind destinat identificarii ecvideelor(cai).Fiecare microcip este gata pentru aplicare, in acul de unica folosinta, impreuna, alaturi de care se afla un set de 6 et..

identificare animale, spray

Vopsea spray multiline 500 ml

rating
25,00RON

Vopsea spray multiline 500 ml.Vopseaua se utilizeaza pentru a marca prin culoare animalele din ferma dumneavoastra, in cazul efectuarii unor tratamente, operatiunilor comerciale (vanzare), cantarire, etc.Vopseaua rezista (in functie de conditii, mode..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)