Produse

Ecograf veterinar portabil Draminski SonoFarm mini

rating
0,00RON

Dacă sunteți un crescător modern și doriți să fiți independenți în gestionarea animalelor dvs., apreciați confortul muncii și aveți grijă de siguranță, atunci SonoFarm mini este un dispozitiv conceput pentru dumneavoastră.Gestionează-ți eficient anim..

  • Ex Taxa:0,00RON
  • Cod Produs:DRA-SONOFARMMINI
  • Disponibilitate:La Comanda

Dacă sunteți un crescător modern și doriți să fiți independenți în gestionarea animalelor dvs., apreciați confortul muncii și aveți grijă de siguranță, atunci SonoFarm mini este un dispozitiv conceput pentru dumneavoastră.

Gestionează-ți eficient animalele cu SonoFarm mini


De ce merită să aveți mini DRAMINSKI SonoFarm?


Veți aprecia rapid calitățile pozitive ale acestui scaner cu ultrasunete conceput pentru gestionarea animalelor, deoarece:

- profitul dvs. depinde foarte mult de cât de repede sunteți capabil să detectați sarcina. Datorită detectării rapide a stării animalelor dvs. veți putea gestiona procesul de procreare mai eficient, veți putea monitoriza sarcina și, în primul rând, detectați femelele care nu sunt gravide. Toate acestea te vor ajuta să crești indicatorul economic al fermei tale.

- având propriul scaner cu ultrasunete, reduceți riscul de a vă infecta turma cu boli de la o altă fermă. Parvovirusul, gripa, salmoneloza, clamidoza, bruceloza, FMD, rotavirusurile și circovirusurile sunt doar câteva exemple de infecții și agenți patogeni de care vă puteți proteja animalele dacă vă garantați un nivel ridicat de securitate biologică. Aceleași echipament folosit de diferiți fermieri este unul dintre cele mai comune moduri de transmitere a bolilor.

- este ușor. Greutatea sa este puțin peste 1,5 kg. Este mic. Datorită miniaturizării sistemelor electronice dimensiunile sale sunt 17,5 cm x 14,5 cm x 6,0 cm. Datorită greutății sale mici și dimensiunilor, precum și bateriilor extrem de eficiente, munca ta în câmp va fi o plăcere.

- scanerul cu ultrasunete are toate funcțiile de bază și cele mai importante pentru a detecta sarcina animalelor. Funcționează în modul B. Navigarea bogată în meniu intuitiv pune la dispoziție toate opțiunile necesare: înghețare, amplificare și focalizare.

- avand o baterie de rezervă care durează 2,5 ore pentru a fi încărcată și poate funcționa extrem de mult, adică 6 ore, tot ce îți trebuie este o pauză de 5 secunde pentru a schimba bateria și a continua să lucrezi.

SonoFarm mini a fost proiectat pentru a detecta sarcina micilor rumegătoare, porci și animale domestice mari. În funcție de sondă, abdominală sau rectală, puteți confirma sau exclude sarcina unui porc, oaie, vacă și capră. O sondă abdominal-rectală polivalentă „Down Fire” este o soluție excelentă pentru specialiștii de inseminare care lucrează cu diferite specii.

- SonoFarm mini funcționează cu trei sonde mecanice interschimbabile, cu un unghi larg de vizualizare: rectal 180º, abdominal 90º și rectal-abdominal „Down Fire” 90º, care poate fi utilizat pentru examinarea abdominală (oaie, porc, capră) și examinare rectală (vacă) . Alegeți o sondă adaptată nevoilor dvs. dintre cele trei disponibile.

- corpul de aluminiu al scanerului garantează durabilitatea extremă a acestuia. Mai mult decât atât, SonoFarm mini are o carcasă din plastic rezistentă, ușor de curățat, care protejează dispozitivul împotriva influenței nefavorabile a temperaturilor ridicate și joase.


In functie de dotari (exemplu 1 sonda/2 sonde, stand special pentru cabinet, etc), promotii, preturile pot diferi.


Scrie un Review

Note: HTML nun este tradus!
    Rau           Bun