Produse

Cautare - moser

Products meeting the search criteria

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Masina de tuns animale Moser 1400 230V

rating
200,00RON

Utilizați aparatul de tuns profesional Moser 1400 pentru a vă tunde perfect câinele. Acesta oferă rezultate optime pentru tunderea câinilor de rase mici și pentru tuns de detaliu la câini de rase mai mari.Aparatul de tuns Moser 1400 oferă putere ..

Masina de tuns animale Moser MAX45 230V

rating
620,00RON

Moser MAX 45 este potrivit pentru tunderea completă a câinilor și pisicilor mari sau pentru tunderea de detaliu a cailor. Motorul puternic de 45 Watt cu două viteze, rezistența aparatului nu este o problemă.Datorită amortizorului special de vibrații..

Masina de tuns animale Moser MAX50 230V

rating
770,00RON

Profesional, puternic și complet silențios: aparatul profesional max50 este un model performant marca Moser și e conceput special pentru tunderea completă a pisicilor și câinilor. Aparatul poate tunde chiar și blana foarte încâlcită și este deo..

Masina de tuns animale Moser Prima acumu...

rating
300,00RON

Fie că este vorba despre față, urechi, labe sau zona genitală, acest trimmer asigură o tundere perfectă pentru pisica sau câinele dumneavoastră. Este realizat în Germania și are o lungime de tăiere de 0,4 mm. Datorită pieptenelui inclus în livr..

Masina de tuns animale Moser REX 230V

rating
340,00RON

Cu un aparat profesional, tunderea animalelor de companie e rapidă, ușoară și mai bună decât cu orice tip de foarfeci! Setul de tăiere din oțel inoxidabil asigură o tundere cu margini perfecte și scurtează optim blana la dimensiunea dorită. Lungi..

Masina de tuns animale Moser REXmini 230...

rating
170,00RON

Aparat de tuns profesional pentru intretinerea blanii moser rex mini, in special in jurul ochilor, urechilor si labe. Profesional si silentios, pentru caini cu urechi sensibile.Caracteristici: -cap profesional din otel inoxidabil slefuit cu dia..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)