Produse

Aparat de muls vaci 30L bidon aluminiu cu un post EMT1+1A30

rating
1.915,00RON

Materiale de calitate superioaraAparatele de muls sunt realizate din materiale de calitate superioara cu o durata lunga de viata. Prin productivitatea crescuta si utilizarea facila, masina este solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici..

  • Ex Taxa:1.915,00RON
  • Cod Produs:EMT1+1A30
  • Disponibilitate:Indisponibil

Materiale de calitate superioara

Aparatele de muls sunt realizate din materiale de calitate superioara cu o durata lunga de viata. Prin productivitatea crescuta si utilizarea facila, masina este solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru fermierii mici si mijlocii.

Protectie impotriva coroziunii

Aparatele de muls mobile sunt prevazute cu tanc de vacuum, capacitatea fiind de 16 litri; acesta este montat pe sasiu (sub pompa de vacuum) si este prevazut cu capac lateral ce permite accesul in interiorul acestuia pentru a fi curatat o data pe luna. Camera de vacuum este protejata impotriva coroziunii, dat fiind faptul ca aceasta este galvanizata.

Gama larga de accesorii si piese de schimb originale

Aparatele de muls au in componenta urmatoarele: cadru metalic, set 2 roti, maner metalic, bidon de colectare, motor electric, tanc de vacuum, regulator de vid, manometru, pulsator, filtru pentru aer, ansamblu colector complet, 4 palete grafit, 2 metri furtun colectare lapte, 2 metri furtun distributie aer.

Proces de mulgere rapid, usor si curat

Un aparat de muls ajuta ca procesul de mulgere sa se realizeze in cele mai bune si sigure conditii, sa fie o activitate usoara, la indemana oricui, iar rezultatele sa fie de calitate. Utilizarea unui aparat de muls prezinta urmatoarele avantaje: efort fizic redus, productivitate mare a muncii si evitarea poluarii laptelui prin contactul cu mainile operatorului si aerul din adapost.

Bidoane de aluminiu rezistente la impact

Pentru fabricarea bidoanelor din dotarea aparatelor de muls se folosesc doar aliaje de aluminiu ETIAL 7. Procesul de anodizare la care sunt supuse bidoanele le ofera o rezistenta mai mare la impact, atat suprafetei acestora cat si deschiderilor. Bidoanele de aluminiu sunt construite de prese hidraulice vertical, in patru etape si devin mai puternice dupa fiecare etapa de modelare a acestora.

Bidonul/bidoanele de aluminiu din componenta aparatului de muls  prezinta o clema de prindere pentru fixarea capacului.

Sistem de inchidere cu cleme

Bidoanele sunt prevazute cu cleme. Se asigura astfel un transport sigur, fara scurgeri. 

Testate de personal calificat

Aparatele de muls sunt verificate in detaliu de personal calificat in domeniu si livrate catre client ambalate in corelatie cu schema de montaj. Se verifica integritatea aparatului de muls, de la componente, la accesorii si consumabile, se verifica compatibilitatea subansamblelor, gradul de uzura a paletelor de grafit (maxim 5%), pornirea si oprirea aparatului si presiunea de mulgere. Aparatul de muls se livreaza cu certificat de garantie, fisa de verificare si manual de instructiuni in limba romana.


Puterea absorbita: 0.75 CP
Tensiune de alimentare: 230 V, 50 Hz
Numar rotatii: 1420 rot/min
Tip bidon: aluminiu
Dimensiune bidon: 30 L
Numar posturi: 1 bucata
Tip pompa vid: uscata
Tip pulsator: pneumatic
Productivitate: 8-10 vaci/h
Dimensiuni: 64 x 138 x 95 cm
Greutate: 58 kg
Capacitate tanc vacuum extern: 16 L


Scrie un Review

Note: HTML nun este tradus!
    Rau           Bun