Produse

Spray/Creion Marcare

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

identificare animale, creoiane

Creion marcare Raidex

rating
6,20RON

Creion pentru marcarea animalelor pe baza de ceara si ulei de parafina. Pigmentii de inalta calitate asigura o buna coloratie. Rezistent la temperaturi extreme si la razele soarelui. Ingrediente non-toxice pentru om sau animale.Creionul pentru m..

identificare animale, spray

Vopsea spray multiline 500 ml

rating
20,58RON

Vopsea spray multiline 500 ml.Vopseaua se utilizeaza pentru a marca prin culoare animalele din ferma dumneavoastra, in cazul efectuarii unor tratamente, operatiunilor comerciale (vanzare), cantarire, etc.Vopseaua rezista (in functie de conditii, mode..

identificare animale, spray

Vopsea spray ovine 500 ml

rating
24,80RON

Vopsea spray ovine 500 ml.Vopseaua se utilizeaza pentru a marca prin culoare animalele din ferma dumneavoastra, in cazul efectuarii unor tratamente, operatiunilor comerciale (vanzare), cantarire, etc.Vopseaua rezista (in functie de conditii, model de..

identificare animale, spray

Vopsea spray suine 450 ml

rating
28,00RON

Vopseaua se utilizeaza pentru a marca prin culoare animalele din ferma dumneavoastra, in cazul efectuarii unor tratamente, operatiunilor comerciale (vanzare), cantarire, etc.Vopseaua rezista (in functie de conditii, model de spray, animal) pana la ca..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)