Produse

Masini Tuns

Masini profesionale pentru tuns bovine

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Masina de tuns Legend

rating
1.596,00RON

Cel mai puternic motor magnetic din aceasta gama: 150 W, viteza de taiere: 2700 rotatii/minut.Este dotata cu un sistem automat de intrerupere in cazul supraincarcarilor, pentru a evita defectiuni la motor.Functioneaza silentios, fara supraincalzire d..

-8% off
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale -Masina de tuns Liberty Popular Pack

Masina de tuns Liberty Popular Pack

rating

1.500,00RON

1.636,80RON

Masina de tuns Liberty este robusta si usor de utilizat, disponibila cu o gama de trei surse de alimentare, care sa ii permita sa fi utilizata in orice locatie.Potrivit pentru utilizarea pe mai multe tipuri de animale mari, are zgomot si nivelul de v..

-14% off
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale -Masina de tuns Libretto Popular Pack

Masina de tuns Libretto Popular Pack

rating

900,00RON

1.042,00RON

Functioneaza cu 3 surse de alimentare (transformator retea, acumulator sau adaptor auto 12V).Este un echipmant cu un design ce permite operatorului sa acceseze cele mai inguste locuri, poate fi, de asemenea, utilizat pentru a elimina parul inainte de..

Masina de tuns Pico

rating
55,80RON

Are doar 7.5 cm si este alimentata de o singura baterie tip "AA".Fiind cea mai mica si mai silentioasa masina de tuns din gama Lister, Pico este ideala pentru tunderea zonelor foarte sensibile(ex.: in jurul ochilor) sau dificile (ex.: sub maxilar).Pi..

Masina de tuns Star 240v

rating
1.332,00RON

Este prima masina din lume ce a utilizat motor de tip magnetic permanent.Este o masina puternica, rapida, eficienta, cu o viteza constanta chiar si in cele mai dificile conditii. Este ideala pentru ecvine, bovine precum si pentru caini cu par mare (e..

Masina tuns Lordson, baterii

rating
850,00RON

Masina de tuns profesionala LA9060 cu 2 viteze, este un model ergonomic, prevazuta cu un carlig pentru a facilita inchiderea ei si un filtru de aer pentru o mai buna ventilare in timpul tunsului. Fiecare masina de tuns este certificata CE. Capetele d..

Masina tuns Lordson, retea

rating
560,00RON

Masina de tuns profesionala LA9010 cu 2 viteze, este un model ergonomic, prevazuta cu un carlig pentru a facilita inchiderea ei si un filtru de aer pentru o mai buna ventilare in timpul tunsului. Fiecare masina de tuns este certificata CE.Capetele de..

Piaptan si cutit A2F/AC Yoke

rating
200,00RON

Piaptan si cutit A2F/AC Yoke, destinate pentru tundere fina(ex: capul si burta la vaci)...

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)