Produse

Identificare

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

identificare animale, cleste, crotalii, aplicare crotalii

Cleste metalic universal Unifix pentru c...

rating
120,00RON

Cleste aplicator crotalie, din metal model universal.Este un cleste foarte rezistent, universal (atat pentru crotaliile de bovine cat si pentru cele de ovine si suine), cu dorn de schimb inclus.Bentley Farm asigura si pin suplimentar, de schimb...

identificare animale, creoiane

Creion marcare Raidex

rating
6,20RON

Creion pentru marcarea animalelor pe baza de ceara si ulei de parafina. Pigmentii de inalta calitate asigura o buna coloratie. Rezistent la temperaturi extreme si la razele soarelui. Ingrediente non-toxice pentru om sau animale.Creionul pentru m..

identificare animale, crotalii

Crotalii vizuale Buton varf metalic pent...

rating
0,60RON

Crotalii vizuale pentru suine, portocalii, inscriptionate laser conform cerintelor legale din Romania, pentru identificare oficiala a suinelor.O crotalie este formata din 2 parti (1 parte mama si 1 parte tata), pentru o singura ureche.Dimensiuni:&nbs..

identificare animale, crotalii

Crotalii vizuale Button varf metalic pen...

rating
0,60RON

Crotalii vizuale pentru suine, galbene, inscriptionate laser conform cerintelor legale din Romania, pentru identificare oficiala a suinelor.O crotalie este formata din 2 parti (1 parte mama si 1 parte tata), pentru o singura ureche.Dimensiuni:  ..

identificare animale, spray

Vopsea spray multiline 500 ml

rating
20,58RON

Vopsea spray multiline 500 ml.Vopseaua se utilizeaza pentru a marca prin culoare animalele din ferma dumneavoastra, in cazul efectuarii unor tratamente, operatiunilor comerciale (vanzare), cantarire, etc.Vopseaua rezista (in functie de conditii, mode..

identificare animale, spray

Vopsea spray suine 450 ml

rating
28,00RON

Vopseaua se utilizeaza pentru a marca prin culoare animalele din ferma dumneavoastra, in cazul efectuarii unor tratamente, operatiunilor comerciale (vanzare), cantarire, etc.Vopseaua rezista (in functie de conditii, model de spray, animal) pana la ca..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)