Produse

Identificare oficiala animale

Identificarea oficiala a animalelor este reglementata prin lege, de catre ANSVSA, ANARZ.
Bentley Farm SRL este furnizor primar de produse destinate identificarii oficiale a animalelor pe teritoriul Romaniei. Produsele noastre sunt autorizate si respecta

Afişare 1 - 16 din 39 (3 pagini)

Ac cu microcip pentru animale de compani...

rating
8,90RON

La achizitionarea a 100 Ace cu microcip / comanda, primiti GRATUIT un Implantator tip pistol.Este un microcip miniatură, încapsulat în sticlă biocompatibilă, fiind destinat identificării animalelor de companie.Fiecare microcip este gata pentru a..

Adaptor cleste Micra

rating
16,32RON

Adaptorul se utilizeaza impreuna cu clestele Unifix, pentru aplicarea crotaliilor cu varf de plastic (Mini sau Micra)..

Antena Externa GES3S

rating
642,00RON

 Se utilizeaza cu cititorul GES3S pentru extinderea distantei de citireButon de actionare pe manerCuplare la cititorul GES3S prin intermediul mufei speciale...

Aplicator tip pistol reutilizabil

rating
125,49RON

Aplicator tip pistol pentru produsul Ac cu microcip.Produs reutilizabil...

Aplicator tip seringa reutilizabil

rating
9,28RON

Aplicator tip seringa reutilizabil, pentru produsul Ac cu microcip.Produs reutilizabil...

Carnet de sanatate pentru animale de com...

rating
1,90RON

Inseriate in conformitate cu cerintele Ordinului  Nr. 1 din  7 ianuarie 2014 pentru aprobarea Normelor privind identificarea şi înregistrarea câinilor cu stăpân, emis de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Ali..

Cititor APR500BC crotalii electronice, m...

rating
8.350,00RON

Este un cititor extrem de performant, usor de utilizat, beneficiaza de protectie pentru folosirea in conditii grele de lucru si are un design care permite o foarte buna manevrabilitate.APR 500 BC este capabil sa citeasca transponderele electroni..

Cititor ARE H9 full ISO crotalii electro...

rating
1.630,00RON

Sistemul de citire: ISO FDX-B, ISO HDX, Trovan, PSK 1, ASK 64bitCiteste toate tipurile de transpondere RFID utilizate pentru identificarea animalelor (din crotaliile electronice pentru ovine si caprine, din microcipurile injectabile de animale de com..

-12% off
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale -Cititor BlueStick crotalii electronice s...

Cititor BlueStick crotalii electronice s...

rating

1.990,00RON

2.250,00RON

Cititor BlueStick caracteristici:–       Memorie foarte mare: 1.000.000 coduri unice–       Conectivitate: USB, Bluetooth–       Acumulator ..

Cititor Compact Max crotalii electronice...

rating
999,00RON

Compact Max este unul dintre cele mai noi modele de cititoare produse de catre Datamars.Este un cititor usor, cu un design elegant, de dimensiuni reduse (incape cu usurinta intr-un buzunar), cu capacitati deosebite de citire,  memorie mare.Carac..

Cititor GES3S crotalii electronice si mi...

rating
4.128,00RON

Caracteristici:Citeste transpondere/microcipuri HDF/FDX-B (nu se utilizeaza pentru microcipuri cu 10 digiti)Memorie: pe card SD (nevolatila), de pana la 1.000.000 de ID-uriComunicare date prin Bluetooth, USBAcumulatori Li-Ion Protectie apa/praf:..

Cititor LID 200 crotalii electronice si ...

rating
560,00RON

Cititor pentru microciprui injectabile, crotalii electronice (produs Trovan LID-200)Capacitate de memorare: 2000 coduriBaterie reincarcabilaInterfata: USB (comunicare PC)Frecventa 134.2 kHzPentru transpondere FDX-B, Avid, DestronConform ISO11784/5..

Cititor OmniMax crotalii electronice si ...

rating
1.630,00RON

Cel mai nou cititor portabil de la Datamars, cu capacitati de citire deosebite (distanta mare, o gama mare de tipuri de transpondere, memorie foarte mare)Omni Max are un sistem inovator al dispozitiei antenei, asigurand o distanta optima de citire.&n..

Cititor TracKing 1 crotalii electronice ...

rating
1.450,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de ovine/cap..

Cleste aplicator crotalii clip

rating
100,00RON

Cleste aplicator crotalii clip, pentru aplicarea crotaliilor Kit Flx RFID E-clip+clip G Ovine...

Cleste crestare ureche placat cu nichel ...

rating
37,94RON

Cleste crestare ureche placat cu nichel 10n, otel placat cu nichel, crestare foarte curata si vizibil, disponibil în 5 versiuni, permite sa se faca o crestatura definitivă a locatiei în ureche...

Afişare 1 - 16 din 39 (3 pagini)