Produse

Contentie/Imobilizare

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Aplicator belciuge - inele rat porci

rating
42,00RON

Cleste pentru aplicarea inelelor metalice la porci. Compatibile cu Belciug - Inel rat porci.Otel nichelat, robust, calitate inalta...

Baston cu electrosocuri Pulsar 85 cm

rating
469,00RON

Este un echipament foarte puternic si fiabil.Functioneaza chiar si in cele mai dificile conditii si pe animale ude.Atat manerul cat si bastonul conductor sunt extrem de solide. Are un buton de comanda si un maner protejat la socuri. Functioneaza cu 6..

Baston electrosocuri Kalfarm

rating
612,00RON

Baston electrosocuri Kalfarm reincarcabil la 220V sau optional incarcator de masina, programabil si educativ.Acesta a fost proiectat pentru miscarea animalelor prin semnal sonor si / sau prin transmiterea de impulsuri electrice. Cele 3 nivele diferit..

Belciug - Inel rat porci

rating
4,20RON

Inel nazal din otel nichelat pentru porci.Calitate superioara, forma perfect circulara. Inchidere cu autoblocare. Se aplica cu Aplicator belciuge - inele rat porci...

Dispozitiv soc electric Kalfarm scurt

rating
468,00RON

Dispozitiv soc electric Kalfarm scurt reincarcabil la 220V sau optional incarcator de masina, programabil si educativ.Acesta a fost proiectat pentru miscarea animalelor prin semnal sonor si / sau prin transmiterea de impulsuri electrice. Cele 3 nivel..

Imobilizator porci 60cm cu tija

rating
50,00RON

Imobilizator porci cu tija 60cm, cu blocare manuala...

Imobilizator porci 60cm nichelat

rating
68,20RON

Model cu autoblocare, foarte robust, metal nichelat si cablu din otel...

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)