Produse

Cititoare Microcipuri/(RFID)

Cititoarele de microcipuri electronice (transpondere RFID) sunt utilizate pentru identificarea codului din crotaliile electronice (identificare ovine, caprine) sau microcipurile implantabile (identificare cai, animale companie).

In functie de caracteristici (ex.: tip transponder citit, capacitate memorie, rezistenta la factorii de mediu, mod de transfer date, informatii disponibile, pachetul de accesorii etc), gama de cititoare este complexa, adaptata fiecarei cerinte.

Recomandam, in cazul fermierilor (ovine/caprine) sa alegeti un cititor cu o capacitate de memorare suficienta, protejat la apa/praf, eventual cu capacitate de a elimina citirile duplicat.

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)

Antena Externa GES3S

rating
642,00RON

 Se utilizeaza cu cititorul GES3S pentru extinderea distantei de citireButon de actionare pe manerCuplare la cititorul GES3S prin intermediul mufei speciale...

Cititor APR500BC crotalii electronice, m...

rating
8.350,00RON

Este un cititor extrem de performant, usor de utilizat, beneficiaza de protectie pentru folosirea in conditii grele de lucru si are un design care permite o foarte buna manevrabilitate.APR 500 BC este capabil sa citeasca transponderele electroni..

Cititor ARE H9 full ISO crotalii electro...

rating
1.630,00RON

Sistemul de citire: ISO FDX-B, ISO HDX, Trovan, PSK 1, ASK 64bitCiteste toate tipurile de transpondere RFID utilizate pentru identificarea animalelor (din crotaliile electronice pentru ovine si caprine, din microcipurile injectabile de animale de com..

-12% off
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale -Cititor BlueStick crotalii electronice s...

Cititor BlueStick crotalii electronice s...

rating

1.990,00RON

2.250,00RON

Cititor BlueStick caracteristici:–       Memorie foarte mare: 1.000.000 coduri unice–       Conectivitate: USB, Bluetooth–       Acumulator ..

Cititor Compact Max crotalii electronice...

rating
999,00RON

Compact Max este unul dintre cele mai noi modele de cititoare produse de catre Datamars.Este un cititor usor, cu un design elegant, de dimensiuni reduse (incape cu usurinta intr-un buzunar), cu capacitati deosebite de citire,  memorie mare.Carac..

Cititor GES3S crotalii electronice si mi...

rating
4.128,00RON

Caracteristici:Citeste transpondere/microcipuri HDF/FDX-B (nu se utilizeaza pentru microcipuri cu 10 digiti)Memorie: pe card SD (nevolatila), de pana la 1.000.000 de ID-uriComunicare date prin Bluetooth, USBAcumulatori Li-Ion Protectie apa/praf:..

nou
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale -Cititor I-Read crotalii electronice si m...

Cititor I-Read crotalii electronice si m...

rating
0,00RON

Compact, rezistent, portabilConform ISO 11784, ISO11785Avantajele I-Read :Permite vizualizarea istoricului cu ultimele citiriFunctie ON/OFFStergere memorieSalvare energieToate codurile de animaleON / OFF dubluConectare USB "Plug and Play"Capacitate d..

Cititor LID 200 crotalii electronice si ...

rating
560,00RON

Cititor pentru microciprui injectabile, crotalii electronice (produs Trovan LID-200)Capacitate de memorare: 2000 coduriBaterie reincarcabilaInterfata: USB (comunicare PC)Frecventa 134.2 kHzPentru transpondere FDX-B, Avid, DestronConform ISO11784/5..

nou
Produse, Instrumentar & Aparatura Veterinara | Gard Electric | Crotalii Animale -Cititor MiniMax II microcipuri

Cititor MiniMax II microcipuri

rating
560,00RON

MINI MAX II cititor de microcipuri, portabil, de buzunar, perfect pentru oricine trebuie să verifice microcipurile FDX-B / ISO compatibile animalele de companie. Este la îndemână,  ușor de utilizat. Pur şi simplu apăsați butonul roșu și scanați ..

Cititor OmniMax crotalii electronice si ...

rating
1.630,00RON

Cel mai nou cititor portabil de la Datamars, cu capacitati de citire deosebite (distanta mare, o gama mare de tipuri de transpondere, memorie foarte mare)Omni Max are un sistem inovator al dispozitiei antenei, asigurand o distanta optima de citire.&n..

Cititor TracKing 1 crotalii electronice ...

rating
1.450,00RON

Datorita caracteristicilor particulare (ex.: rezistenta apa/praf, eliminare citiri duble, includerea in pachet a incarcatorului auto 12V,  etc.), cititorul Tracking 1 este recomandat pentru utilizarea in conditiile grele din fermele de ovine/cap..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)